Vi välkomnar EU Pension på MaePhim.se

 

Vi hälsar EU Pension välkommen till vår medlemssida.

EU Pension erbjuder oss kostnadsfritt att ta kontakt med dem och ställa frågor. Ange  medlemsnumret i er dialog för att få denna kostnadsfria initiala kontakt.

Intresseblankett finns på medlemssidan.

Högaktuellt är just nu det som sker i Bangkok, en naturkatastrof. Hur skulle en naturkatastrof påverka mig, kan man skydda sig genom en lokal försäkring?
Testamente, sjukvård skatter mm?

Lite kort om EU Pension, Thailand.

Bolaget har varit aktiva på den Thailändska marknaden sedan lite drygt 5 år tillbaka. Bla har ett 70-tal boende på Sunrise 1 och 2, fastigheterna som har byggts av GlenAsia(som även bygger Tropical Beach mellan Mae Phim och Ban Phe)

I övriga Thailand så har dom lite drygt 400 nordiska kunder i , Jomtien, Pattaya, HuaHin, Phuket, Koh Samui och Bangkok.

  

 

 

 

EU Pension erbjuder internationell rådgivning med totalansvar och hjälper dig medlem med att lösa de praktiska försäkring, pensions - och skattetekniska problemen som ofta dyker upp, vart man än befinner sig eller är på väg.

Rådgivning tar helhetsgreppet om bl.a försäkringar (även Thailändska) pensioner, beskattning, myndigheter, blanketter, sjukvård och skatteplanering.

Individanpassade produkter och tjänster för MaePhim.se medlemmar:
- Pensionering utomlands
- Arbete utomlands
- Generationsskifte i samband med utlandsflytt- eller pensionering utomlands.
- Kapitalförvaltning

- Testamenten

Länk till EU Pension på medlemssidan

 
Bangkok, Mae Phim Nyår mm..
Problem med sajten idag!
 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.maephim.se/